Волинянин, який виготовляє мініатюрні вітрильники у пляшках, хоче стати національним рекордсменом

Володимир Ящук

Житель Боратинської громади, що біля Луцька, Володимир Ящук претендує на звання національного рекордсмена зі створення оригінальної колекції мініатюрних моделей вітрильників у скляних пляшках. Зафіксувати досягнення волинянина приїдуть представники проекту «Книга рекордів України».

Захід відбудеться 2 жовтня у Галереї «ART GALLERY» Центрального універмагу міста (5 поверх), повідомляють на сайті Боратинської ОТГ.

Наразі тут триває виставка робіт Володимира Ящука.

Поціновувачів мистецтва та прихильників творчості майстра запрошують прийти на церемонію встановлення рекорду. Початок заходу – о 12:00.

Володимир Ящук створює мініатюрні моделі вітрильників у скляних пляшках. Колекція майстра налічує більше 200 кораблів. Для створення своїх робіт він використовує понад 70 різноманітних природних та штучних матеріалів, а також працює за унікальною авторською технікою, аналогів якої немає в Україні.

Нагадаємо, 28 вересня у Володимирі-Волинському встановили рекорд України – представили  дерев’яний трон, висота якого 3 метри 30 сантиметрів, ширина – 2 метри 67 сантиметрів.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Хроніка пригод Луцька і Волині. Понеділок, 30 вересня
Наступна новина Заклик юної дипломатки почули. У Ковелі відкрили спортзал для дітей-сиріт
Схожі новини