Волинянин, який вразив суддів «Х-фактора», розповів, як потрапив на шоу. ВІДЕО

Волинянин Богдан Карпук, який вразив суддів шоу «Х-фактор» своїм талантом, розповів, що потрапив на кастинг проекту майже випадково. 

Про це пише ІА «ВолиньPost».

Богдану- 22 роки, родом він з села Доманове, що в Ратнівському районі на Волині. Зараз закінчує навчання в інституті мистецтв Київського університету імені Бориса Грінченка за спеціальністю «Сольний спів». 

«Музикою я займаюсь майже все своє свідоме життя. З дев’яти років навчався гри на фортепіано у музичній школі, потім вступив до Луцького педагогічного коледжу на вчителя музики, а зараз здобуваю вищу освіту вже як сольний виконавець», – розповів хлопець.

Учасник шоу також зазначив, що «Х-фактор» – це не перший його вокальний конкурс. 

«Для мене рішення взяти участь у конкурсі було виваженим, бо заявити про себе на всю країну – це не просто і потребує значних зусиль. Спочатку я відносився до цього, як до перевірки своїх сил, виклику своїм можливостям. Для мене це був шанс довести всім і самому собі те, що все можливо. І якщо ти маєш велике бажання та ціль - то зовсім не важливо, чи ти з великого міста, чи з маленького села, не важливо, якого ти віку і зросту, і не важливо, які перешкоди стоять на твоєму шляху. Вважаю, що я мав потрапити на цей конкурс, тому що все сприяло цьому», – розказав учасник шоу. 

Богдан додав, що на кастинг до Харкова потрапив, не плануючи.

«Просто був запрошений у це місто погостювати, і побачив інформацію про кастинг. Тут і вирішив спробувати свої сили, сконцентрувався на тому, що давно хотів спробувати», – сказав він. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Скільки коштує на Волині молочний кошик
Наступна новина «Соцмережі більше впливають на стиль зачісок, ніж перукарі», – Сергій Чірік
Схожі новини