Волинянка розповіла, як готується до міжнародного конкурсу краси на Філіппінах

Діана Шабас

Володарка титулу «Міс Україна Земля 2019» Діана Шабас із Нововолинська готується до участі в міжнародному конкурсі «Miss Earth 2019» на Філіппінах.

Про це пише Буг

Цього року конкурс «Miss Earth» проходитиме під тематикою національної квітки, і для себе Діана вибрала українську квітку соняшник. Відповідно всі аксесуари та фінальні сукні виконані в жовтому кольорі. Вінок – із соняшника, сережки і брошки зроблені спеціально під замовлення комітету конкурсу брендом VESNA. Фінальну ж сукню конкурсантки розробляли постійні партнери конкурсу дизайнер LUKASHYK.

Діана розповіла про свої враження від .

«Не віриться, що я отримала офіційну стрічку і тепер не сама за себе, а за всю нашу країну – Україну. Нові емоції, знайомства, їжа і акліматизація – все в шаленому темпі, починаючи з шостої ранку. Ще не встигли з усіма познайомитися, тому що нас дуже багато. 90 дівчат розділили на три спеціальні групи: Water (Вода), Air (Повітря), Fire (Вогонь), моя група – Water. Кожна з них має різні заходи, екскурсії, змагання і так звані мініконкурси протягом усього місяця. Уже в перший день ми побували на святі, де мер міста нагороджував олімпійців і привітав нас у столиці Філіппін, Манілі», – розповіла дівчина.

У конкурсанток буде чотири виходи: в купальниках, національному костюмі, вихід без макіяжу і укладок. Головний день – вихід у вечірніх нарядах.

Щодня обиратимуть трьох переможниць. Але головний титул і наймасштабніше шоу – коронація, пряму трансляцію якої можна буде подивитися на телеканалі FOX 26 жовтня.

Miss Earth – один з найпрестижніших конкурсів краси у світі, що проводиться під егідою ООН. Основна місія конкурсу – збереження Землі, охорона навколишнього середовища, живої природи. Таким чином, всі учасниці представляють власні міжнародні проєкти для поліпшення екологічної ситуації як на глобальному, так і на регіональному рівнях.

Переможниця також стає представницею ООН в питаннях розвитку Програм щодо збереження середовища перебування людини на планеті.

Місцем проведення конкурсу було обрано Філіппінські острови, теплий клімат і тропічна рослинність яких роблять видовище особливо вражаючим. Для багатьох гостей ці острови здаються справжнім раєм на Землі.

Нагадаємо, мешканка Нововолинська Діана Шабас стала однією з 25 фіналісток конкурсу «Міс Україна-2019». У фіналі конкурсу «Міс Україна-2019» здобула перемогу в одному з трьох головних титулів і стала «Міс Земля».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку буде новий сайт для стеження за маршрутками і тролейбусами
Наступна новина У Держприкордонслужбі шукають нових працівників
Схожі новини