Як у луцькому «Промені» молодь розважалась на «Просто посиденьках». ВІДЕО

У четвер, 26 жовтня, у РЦ «Промінь» відбувся культурно-мистецький захід «Просто посиденьки» – проект активної, творчої, креативної молоді Луцька.

Фуд-корт розважального центру – імпровізована сцена, де кожен охочий міг поділитися своїми творчими здібностями. Ще за півгодини до старту «Посиденьок» вільних сидячих місць бракувало і організатори дійства почали комплектувати корт стільцями з інших залів центру, проте шалений наплив глядачів та учасників кількісно переважав. Не зважаючи на це, охочі аж ніяк не поспішали йти додому.

«Захід існує протягом 3,5 років, Його основною ідеєю є сформувати молоду «тусовку» Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки, де б кожен студент, невідомий талановитий митець мав можливість на неформальній сцені спробувати свої сили.

Це все розпочиналося у стінах нашого університету і потім ми вийшли на новий рівень і проводили «Посиденьки» в різних куточках міста і навіть поза його межами. З кожним разом творча публіка зростала, інтерес до дійства піднявся і не тільки у студентів, а й загалом у всіх охочих.

Часто бували випадки, коли люди зовсім випадково приходили на захід, а вже наступного разу яскраво дебютували на сцені», – ділиться своїми враженнями Вадим Курилюк, голова профкому СНУ ім. Л. Українки.

Ще влітку в організаторів заходу виникла ідея спробувати провести «Просто посиденьки» у новому «Промені» на красивій терасі. Як бачимо, все втілюється та реалізується активною молоддю нашого міста.

Справжніми «хедлайнерами» заходу були професійні джаз-виконавці. Мар’яна Моклиця – одна з учасниць гурту «Carlos Bandos» – зазначає: «Кожен учасник цього мистецького заходу по-своєму унікальний та здібний. Приємно, що вкотре організовується така тусовка і є можливість виступити на сцені перед такою чудовою глядацькою аудиторією».

Авторські пісні та вірші, твори відомих українських та зарубіжних виконавців – все це та багато чого іншого наповнювали програму заходу. Неабияке естетичне задоволення отримував кожен глядач і персонал розважального центру.

Ведучі-шоумени Олег Бакун та Роман Полторак постійно підтримували хороший настрій аудиторії та підвищували градус позитиву. Упродовж всього дійства кожен охочий міг записатися на виступ та продемонструвати свої творчі вміння, оскільки ж головне гасло заходу: «Мікрофон вільний для Тебе: читай, співай, грай».

Як би це не парадоксально звучало, але на «Посиденьках» бували випадки і не до посиденьок, коли музичний гурт «RealBand» «запалив» терасу розважального центру, тож встояти на одному місці ніхто не зміг ­– танцювали усі: і дорослі, і малі.

Ще довго глядачі не розходилися по домівках, допоки на «Просто посиденька» не виступив останній учасник заходу. 

Засидівся на «Просто посиденьках» Володимир Потрапелюк 


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Чудові квартири у с. Підгайці чекають на своїх власників!
Наступна новина Міноборони «зриває» строки добудови 44-квартирного будинку для військових у Володимирі
Схожі новини