Як обрати та замовити букет квітів, не виходячи з дому

Квіти з давніх часів вважаються символом кохання, щирих почуттів та ніжності. Букет квітів ніколи не втратить свою актуальність, а жінки завжди будуть захоплюватись красою троянд чи свіжими тюльпанами. Сьогодні придбати букет до душі може кожен, і зробити це – всього за декілька хвилин.

Який букет обрати рідним на свята

Купити букет на свято коханій дівчині, мамі і дружині – це обов'язок кожного чоловіка. Але, обираючи бажану композицію, слід дотримуватися декількох простих правил, щоб букет був доречний і прихильно сприйнятий.

Зазвичай у нашій країні букети дарують на свята – 14 лютого, 8 Березня та дні народження або на пам'ятні дати.

На День святого Валентина подаруйте коханій великий букет троянд, лілій, тюльпанів або альстромерій. Доповніть композицію класичним плюшевим ведмедиком, корзиною фруктів або спеціальним романтичним посиланням. Це універсальний, простий і дуже романтичний подарунок, який буде до душі кожній дівчині.

На 8 Березня квіти дарують усім рідним жінкам, колегам і навіть знайомим. Композиції з тюльпанів підійдуть колегам. Найріднішим можна придбати букет троянд або сезонних квітів. Для коханих ідеальним вибором будуть композиції у капелюшній коробці. Такий варіант вважається оригінальним та практичним, адже надалі коробку можна використовувати в домашніх справах, а квіти живуть у них значно довше, завдяки спеціальному флористичному розчину. 

День народження коханої – це особливе свято, коли кожна жінка бажає відчувати себе особливою і бажаною. Зробіть для неї сюрприз – замовте доставку квітів онлайн. Кур'єр приїде за вказаною адресою у потрібний час, щоб подарувати ваш особливий букет. 

Замовляти квіти зручніше в інтернеті

Сьогодні, щоб зробити замовлення квітів онлайн, потрібно лише мати доступ до інтернету та 2-3 хвилини вільного часу. Замовлення в інтернеті у великих сервісах набагато зручніше, ніж традиційний похід до квіткового магазину.

Економія часу і коштів. Замовляючи квіти в інтернет-магазині, ви не переплачуєте за послуги рітейлу і можете вибрати бажаний букет серед усіх, які є в наявності. Щоб купити букет на сервісі Flowers.ua, вам вистачить двох хвилин. В офіційному додатку ви зможете відслідковувати, на якому етапі знаходиться виконання замовлення. Зробити замовлення з будь-якої точки країни.

Клієнтоорієнтованість. Професійні флористи сервісу завжди допоможуть вам із вибором букету і цілодобово проконсультують щодо всіх пов'язаних із квітами питань.

Широкий вибір. На сайті представлені усі можливі букети: від композиції із 151 троянди – до кімнатних рослин. Зручні фільтри допоможуть підібрати букет на всі можливі свята. Існує можливість скласти унікальну композицію або відтворити ваші бажання щодо наповнення букета за фотографією.

 


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку просять повернути тролейбус №10
Наступна новина Найбільш криміногенне місто на Волині – Нововолинськ, – прокурор
Схожі новини