Як у Луцьку хочуть змінити пішохідний міст над залізницею

Вперше за 10 років у Луцьку відремонтують пішохідний міст, який з'єднує залізничний вокзал з торговим центром «Караван». Конструкція вже давно втратила свій вигляд та поступово руйнується.  

За словами начальника житлово-комунального господарства Луцької міської ради Миколи Осіюка нині триває розробка проєктно-кошторисної документації, тож коли саме почнуться роботи й скільки вони вартуватимуть поки невідомо. Проте, вже зрозуміло, що саме треба підлатати, пише ІА «Конкурент».

«В першу чергу його треба підфарбувати, змінити пішохідну частину, обдивитися його знизу. Також є звернення мешканців, які просять зробити на мості накриття. Тому зараз проєктанти вивчають, чи витримає він таке навантаження. Після того як буде вивчено стан мосту і буде розрахований кошторис, буде прийматися рішення про фінансування цих робіт і терміни виконання» - розповів Микола Осіюк.  

Нагадаємо, до депутатів зі скаргами на поступове руйнування мосту, яким користуються багато приїжджих, жителів навколишніх сіл та туристів.


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Підприємці Старого ринку знову програли суд проти Луцькради
Наступна новина Волиняни отримали державні нагороди. Список
Схожі новини