Як у Луцьку відзначають День Державного прапора. ФОТО

Сьогодні, 23 серпня, з нагоди Дня Державного прапора над Луцьком замайорів синьо-жовтий стяг.

Про це інформує міська рада. 

Луцький міський голова Ігор Поліщук наголосив, що ми вчергове відзначаємо це свято в умовах повномасштабного вторгнення. На превеликий жаль, в нашу громаду та чи не в кожне українське місто та село повертаються наші Герої на щиті та продовжують гинути цивільні українці від рук російських терористів.

Усі присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять військовослужбовців та захисників, а також цивільних українців, які загинули від рук російських окупантів.

“Сьогодні нам, українцям, знову доводиться захищати свою незалежність і свою свободу, знову доводиться захищати наш суверенітет і територіальну цілісність, знову доводиться захищати наші державні символи. Але прапор України — це символ боротьби за свободу, це символ мужності та відваги в усьому світі.

Сьогодні український прапор — це прапор боротьби за право вільно жити у своїй країні, за право бути щасливими і процвітати, - наголосив міський голова Ігор Поліщук. - Наш прапор бережуть на передовій, з нашим прапором йдуть в бій і перше, що роблять наші захисники, коли звільняють окуповану територію, встановлюють Державний прапор України. Тому немає жодних сумнівів, що наш прапор — це прапор перемоги”.

Ігор Поліщук висловив слова вдячності усім військовослужбовцям та захисникам, які сьогодні захищають Україну, завдяки яким сьогодні у нашому місті та у наших селах і в багатьох інших містах та селах України, продовжується відносно мирне життя, дітки ходять в школи та садочки, люди ходять на роботу.

Далі на Театральному майдані міста відбулася патріотична акція за участю творчих колективів закладів культури нашої громади.


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Режисер Олесь Санін презентував у Луцьку фільм «Довбуш», який знімали майже 10 років
Наступна новина На Волині зіткнулися три авто: є постраждалий. ФОТО
Схожі новини