Як у Луцьку зустріли героя «Ігор нескорених». ФОТО

У Луцьку зустріли патрульного поліцейського Сергія Торчинського, який повернувся до рідного міста після участі в турнірі «Ігри Нескорених».

Пр це пише ІА «Волинські новини».

Він став першим серед українців, хто здобув медаль в «Іграх нескорених» у Канаді. Луцький патрульний, в минулому – боєць АТО, Сергій Торчинський повернувся на рідну Волинь після довгої мандрівки до Канади та напружених змагань.

«Ігри нескорених» (Invictus Games) – міжнародні спортивні змагання в паралімпійському стилі. У змаганнях беруть участь військовослужбовці й ветерани бойових дій з інвалідністю, набутою під час виконання службових обов’язків. Тим самим вшановують військових ветеранів, підтримують їх реабілітацію та допомагають людям, які були поранені та втратили здоров’я під час військової служби.

Україна цьогоріч брала участь у змаганнях, які відбуваються з 2014 року, вперше. У легкоатлетичних змаганнях Сергій Торчинський у перший день змагань показав 3-й результат у секторі для штовхання ядра (13,71 метра), здобувши першу в історії України нагороду. За силу духу та волю перемоги Президент Петро Порошенко 3 жовтня вручив йому орден «За заслуги» ІІІ ступеня.

Зустріти переможця на світанку в центр Луцька приїхали волонтери, які готували Сергія Торчинського до поїздки, колеги з патрульної поліції Луцька, кохана, а також родичі і близькі.


 

#БудьПершим – підписуйся на нас у соцмережах facebook instagram telegram youtube


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Українським водіям дозволили оформляти дрібні ДТП через інтернет
Наступна новина «НеАнгели» приїдуть з концертом у ПортCity
Схожі новини