Як у Волинській обласній дитячій лікарні хотіли пограбувати медсестру. ВІДЕО

У Волинській обласній дитячій клінічній лікарні в кабінеті лікаря-кардіолога намагалися пограбувати медсестру.

Злочин стався 27 жовтня в обласній дитячій консультативній поліклініці близько 15 години.

У коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини головний лікар Волинської обласної дитячої клінічної лікарні Сергій Ляшенко розповів, що пограбування було продуманим, адже на відео з камер спостереження видно, що працювало дві особи. З його слів, сьогодні-вчора працівники отримали заробітну плату.

«На відео з камер спостереження можна чітко помітити, що злочинець посидів, вивчив всі виходи та входи, дочекався, поки лікар вийде, та пограбував кабінет лікаря-кардіолога, викравши гаманець медсестри.

Дякуючи нашій медсестрі, яка перша звернула увагу на це, та батьку нашого пацієнта, який підставив ногу, злодій викинув гаманець, коли намагався утекти», - зазначив Сергій Ляшенко та відкинув факт того, що в пограбуванні якимось чином задіяні працівники лікарні.

 «Злодій вибрав такий момент, що в поліклініці залишаються одиниці, адже в 15.00 ті, хто починають роботу раніше, йдуть додому», – каже Ляшенко.

Як зауважив головний лікар, у медзакладі були такі періоди, що крадіжки відбувалися щодня, тому було прийнято рішення встановити камери спостереження, на сьогодні вже працює 15 камер.


Читати далі


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Відійшла у вічність колишній головний лікар Луцької клінічної лікарні
Наступна новина Чергова порція світлин від ЖБК «Британія Hall»
Схожі новини