Як вибрати джинси в сезоні весна-літо 2022

Важко знайти одяг, що є більш зручним та універсальним ніж джинси жіночі. Якісний денім може прослужити не один рік. А зовнішній вигляд модних штанів значно покращує настрій сучасних модниць. Важливо лише обрати правильну модель, що добре пасує та відповідає сучасним тенденціям.

Як обрати джинси

Обирати будь-яку річ потрібно, враховуючи не тільки тренди, але й особливості фігури. Також слід звертати увагу на якість. Адже саме цей параметр гарантує, що одяг буде гарно сидіти і довго носитись. Джинси solmar повністю відповідають вищезазначеним параметрам. Адже вироблені з сучасних матеріалів. А широке різноманіття моделей дозволяють обрати варіант для будь яких форм та розмірів.

Щодо трендів, варто звернути увагу на наступні моделі:

  • джинси на низькій талії;

  • моделі з широкими штанинами;

  • классика;

  • мішкуваті баггі.

Moms та boyfiend також не залишають подіумів. На відміну від скінні. Адже, наразі, комфорт понад усе. А занадто обтягуючі моделі не додають цього відчуття.

Щодо декору, то сучасні модні джинси можут доповнюватись аплікаціями або мати незначні потертості. Також актуальні розрізи по бокам чи на колінах. В тренді печворк.

Форми відіграють важливу роль

Щодо відповідності моделі до фігури, стилісти рекомендують звертати увагу на наступне:

  • вузькі стегна можна приховати за об’ємними моделями на кшталт бойфрендів чи moms;

  • до пишних форм найбільше пасують класичні штани з рівними або трішки розширеними штанинами;

  • завищена чи, навпаки, низька талія доречна не завжди; якщо є животик, краще віддати перевагу моделям з класичною висотою поясу (на 2-3 см нижче пупка);

  • невисокий зріст ще більше підкреслюють широкі штани;

  • скінні добре виглядають лише на ідеальних формах.

Враховуючи всі вищезазначені поради купити правильні джинси не буде складно. Варто лише визначитись з магазином. Швидку доставку і прийнятні ціні гарантує Солмар Хмельницький. Склади розташовані в безпечному районі. Поблизу працює більшість кур’єрських служб. Отже ви отримаєте замовлення у дуже стислі терміни.

Не варто економити на своїй красі та комфорті. Купляйте модні джинси, підіймайте собі настрій і носіть з задоволенням.

*На правах реклами

 

#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Росія відмовилася підтримати «великоднє перемир'я» в Україні
Схожі новини