Як вибрати гірськолижні маски та лінзи: поради фахівців

Фото ілюстративне

Всі любителі активного зимового відпочинку не з чуток знають, наскільки важливо підходити до вибору амуніції з усією відповідальністю. Особливо, якщо мова йде про гірськолижні види спорту. Гірськолижні маски і лінзи — невід'ємний атрибут гірськолижника. Цей тип виробів повинен відповідати всім прийнятим вимогам і вирізнятися високою якістю, надійністю.

Як правильно вибрати гірськолижні маски і лінзи

Кожен гірськолижник знає, наскільки важливо використовувати високоякісні маски і лінзи. Вони захищають обличчя і очі, забезпечують безпеку, так як дають хорошу видимість в будь-яких погодних умовах. Фахівці фірмового інтернет-магазину Terra Incognita допоможуть докладніше розібратися, на що звертати увагу при виборі гірськолижних масок і лінз. Вони розповіли про найважливіші моменти у тонкощах вибору масок і лінз для гірськолижного відпочинку.

  • Форма моделі. Маска повинна прилягати досить щільно, щоб не було зазорів, через які може потрапляти сніг, піт від дихання або вітер. При цьому слід стежити за тим, щоб вона не надушувала на вилиці і не перешкоджала вільному носовому диханню.
  • Правильний колір лінзи і рівень ступеня затемнення. Вибір залежить від місцевості, на якій ви плануєте кататися. Відтінок і затемнення лінзи повинні запобігати втомі очей при будь-яких погодних умовах. Грамотний вибір забезпечить швидку реакцію на можливі перешкоди.
  • Оптимальне поєднання шолома з маскою. Якщо маска і шолом будуть прилягати одне до одного нещільно або оправа маски впиратися в шолом і зміщуватися вниз, перетискаючи ніс, рекомендуємо підібрати інший варіант оптики. Інакше маска під час катання може злетіти.

Де краще купити якісні гірськолижні маски і лінзи в Україні?

При виборі продукції важливо звертати увагу на виробника і передбачувані погодні умови. В інтернет-магазині туристичних товарів Terra Incognita представлений широкий асортимент продукції виключно від провідних світових брендів-виробників масок і лінз для гірськолижного спорту: Julbo, Bolle, Blizzard, Fischer, Poc і багатьох інших. Придбати гірськолижні маски та лінзи в магазині можна з оперативною доставкою в будь-який населений пункт країни.

Щоб ознайомитися з усіма моделями гірськолижних масок і лінз від спеціалізованої компанії Terra Incognita, просто перейдіть на відповідну сторінку офіційного сайту: https://terraincognita.com.ua/zimnee-snaryazhenie/maski/. Також ви завжди можете звернутися за професійною консультацією до фахівців магазину (контакти на сайті). З Terra Incognita ваш гірськолижний відпочинок буде безпечним, комфортним і незабутнім!


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Білорусі очікуються нові акції протесту
Наступна новина У Крупі під Луцьком відкрили новий сучасний дитсадок
Схожі новини