Як волинські гвардійці вдосконалюють свої навички у керуванні БПЛА. ВІДЕО

Оператори дронів волинського підрозділу гвардійців постійно вдосконалюють свої навички у керуванні БПЛА.

Відео опублікували на фейсбук-сторінці Військової частини 1141 Національної гвардії України м. Луцьк.

Динамічний розвиток безпілотних систем і їхнє ефективне застосування дозволяє Силам оборони України виконувати найскладніші завдання, завдаючи болючих ударів по силах і засобах окупантів, як на окупованих територіях, так і далеко в тилу ворога.

За допомогою БПЛА вдається виконувати цілий ряд завдань, що пов’язані з вогневим ураженням ворожих цілей, збором розвідданих, доставлення боєприпасів, провізії і медикаментів на позиції. Щобільше, за допомогою безпілотних систем можна проводити евакуацію поранених чи розміновувати мінні поля. Все це в сукупності дозволяє берегти життя і здоров’я наших військовослужбовців й сприяє якісному виконанню бойових завдань.

Окрім сучасних систем і технічних характеристик є ще один важливий фактор успішності виконання завдання — навченість і професійність операторів БПЛА. Гвардійські оператори постійно вдосконалюють власні навички, адже технології розвиваються, а тактика ворога постійно змінюється, а отже — практика і тренування є необхідними складовими боєздатності гвардійців.


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Війна забрала життя ще двох Героїв з Волині
Наступна новина Понад 700 волинян пробігли марафон «Шаную Воїнів, біжу за Героїв України»: як це було. ФОТО