Юні лучани збирають 200 тисяч гривень на авто для 14-ої бригади

У Волинському центрі позашкільної освіти організували благодійний ярмарок. Діти збирають 200 тисяч гривень на купівлю та ремонт автомобіля для 14-ї бригади. 

Як розповіла Суспільному керівниця Центру позашкільної освіти Оксана Філіпчук, ще до початку благодійного ярмарку спільними зусиллями назбирали понад 50 тисяч гривень.

До благодійного ярмарку долучили вихованців та керівників гуртків і батьків центру. Адже, діти виготовляють багато різних виробів, які можна продати і заробити гроші, спрямувати їх на потреби війська, каже співорганізаторка заходу Тетяна Оксенчук.


Серед вихованців Центру позашкільної освіти Віталій Лись хлопець плів фенечки з бісеру та продав випалені вироби з дерева. Таким чином за три місяці зібрав орієнтовно 30 тисяч гривень.

У межах благодійної акції відбувався символічний розіграш ляльки-мотанки і розмальованої гільзи – розповіла керівниця гуртка Алла Калиш.

Оксана Філіпчук каже, що в обласному Центрі позашкільної освіти є міні-музей, сформований із трофеїв, які зібрали бійці волинської 14-ої механізованої бригади. За її словами, це своєрідна подяка від бійців, за волонтерську діяльність, яку роблять на базі закладу, від початку повномасштабної війни.


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку за кошти місцевого бюджету закуплять рушниці-антидрони