«З нашої тканини шиє вся Україна». Луцька райрада співпрацюватиме із брендом «Едельвіка»

Голова Луцької районної ради Олександр Омельчук домовився про соціальне партнерство із компанією «Едельвіка», зокрема про генеральне партнерство у проєкті до Дня матері «Посміхнись, мамо!», ініційованому депутаткою райради Василиною Вітовщик.

Про це повідомили у Луцькій районній раді.

Голова правління ПрАТ «Едельвіка» Юрій Переходько розповів, що їхня компанія – це виробництво повного циклу: від виготовлення тканини до пошиття готових виробів. Більш ніж мільйон метрів тканини на рік виготовляється «Едельвікою».

«З нашої тканини шиє вся Україна», – наголосив Юрій Переходько.

Крім того, в «Едельвіки» величезний вибір вишитих сорочок, суконь та текстилю, а із початком пандемії коронавірусу компанія почала відшивати спецодяг для медиків.

Читати також: «Шукаємо вихід на Amazon». Як луцький бренд «Едельвіка» пережив карантин

Директор з економічного розвитку ПрАТ «Едельвіка» Оксана Антонюк провела екскурсію виробничими площами для Олександра Омельчука, його радника Юрія Ройка та депутатки районної ради Ольги Максим’як.

«Масштаби виробництва вражають. «Едельвіка» – приклад того, як треба працювати. Луцька районна рада підтримує місцевого виробника. Шкода, що пряжу компанія закуповує за кордоном, адже на Волині та в Україні є можливості відновити вирощування технічних конопель та льону», – наголосив голова Луцької районної ради Олександр Омельчук.  

Читати також: Біля Луцька створили новий сквер. Там висадили понад 600 дерев


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина YouTube заблокував канали 112, Newsone та ZIK в Україні
Наступна новина Світломузичний фонтан у центрі Луцька до Великодня хочуть оновити
Схожі новини