За добу на Волині зловили шість нетверезих водіїв. ФОТО

Правоохоронці за одну ніч у Волинській області затримали шість водіїв, які керували транспортним засобом у нетверезому стані.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби поліції Волині в Facebook.

Три водія були спіймані в Ковелі.

Спочатку вони зупинили водія Renault Duster біля одного з нічних клубів. 40-річний ковельчанин мав 0, 51 проміле алкоголю в крові, тож отримав протокол за ст. 130 КупАП.

Чергового нетверезого водія Ford Transit Connect помітили на вулиці Театральній. 24-річний чоловік відмовився від проходження огляду. Патрульні оформили відповідний протокол.

А під ранок, на вулиці Проектувальній, екіпаж зупинив Opel Vectra за порушення правил дорожнього руху. При спілкуванні помітили ознаки наркотичного сп’яніння. 30-річний ковельчанин відмовився проходити огляд, тож на нього, у присутності двох свідків, склали протокол.

У Луцьку нетверезих водіїв виявили на вулиці П.Маха та проспекті Грушевського.

Перший кермувальник на Mitsubishi Lancer мав 0, 61 проміле алкоголю в крові. 28-річний лучанин отримав відповідний протокол.

Згодом на проспекті Грушевського зупинили 32-річного мешканця Цумані на Mitsubishi Lancer. Огляд на місці у присутності двох свідків показав 2. 32 проміле алкоголю в його крові. Відповідно, на порушника оформили протокол за ст. 130 КУпАП.

Ще одного нетверезого зупинили на одній з парковок по проспекту Грушевського. 39-річний чоловік на Volvo вже розпочав рух, однак патрульні завадили подальшій їзді. Проходити огляд на стан сп’яніння чоловік відмовився, тож отримав протокол.

Фото патрульної поліції


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Центральному ринку Луцька жінка продавала сурогат
Наступна новина У Луцьку поліція вилучила у молодика гранату і пістолет. ФОТО
Схожі новини