За минулу добу волинські вогнеборці ліквідували 3 пожежі

Упродовж минулої доби підрозділи Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій  України у Волинській області ліквідували три пожежі у Луцькому, Любомльському районах та місті Ковелі.

Так, о 23:47 у селі Боратин Луцького району через несправність пічного опалення зайнялася цегляна споруда. Не допустили її знищення працівники Державної пожежно-рятувальної частини №1 м. Луцька, які за 7 хвилин локалізували, а вже за 42 хвилини остаточно ліквідували пожежу. Вогонь встиг лише знищити дах та пошкодити перекриття споруди.

О 00:10 у Ковелі на вулиці Незалежності виникло займання на території старого кладовища. Через необережне поводження з вогнем невстановленої особи зайнялися дошки і крокви, які за 20 хвилин загасили працівники Державної пожежно-рятувальної частини № 4 м.Ковеля.

О 10:09 у селі Гуща Любомльського району на вулиці Колгоспній через необережне поводження з вогнем невстановленої особи зайнялася дерев’яна господарська споруда, де зберігалося сіно. 38 хвилин вогнеборцям знадобилося аби остаточно приборкати вогняну стихію, що знищила 15 тонн сіна та дерев’яну будівлю.


Читати далі


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Фотограф Юрій Косюк розбавив напружений ранок у Луцьку оригінальним весільним фото
Наступна новина У Волинській облспоживспілці спецпризначенці проводять обшуки
Схожі новини