За підкуп поліцейських двом волинським посадовцям загрожує до восьми років в'язниці

Головний лісник та інженер охорони захисту лісу запропонували 4 тисячі гривень працівникам Управління захисту економіки у Волинській області Нацполіції за не притягнення їх до відповідальності.

Оперативники УЗЕ у Волинській області Нацполіції виявили факт незаконної порубки деревини на території області, - повідомляє прес-служба Національної поліції.

Правоохоронці встановили, що до протиправних діянь причетні головний лісник та інженер охорони захисту лісу одного з держлісгоспів області.

Під час слідчих дій та огляду місяця незаконної вирубки деревини службовці запропонували хабар працівникам поліції за уникнення відповідальності.

Працівники УЗЕ у Волинській області Нацполіції спільно з прокуратурою Волинської області затримали хабарників на одній із автозаправних станцій області під час спроби передачі неправомірної вигоди поліцейським.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. 

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років з конфіскацією майна або без такої та із спеціальною конфіскацією.


Читати далі


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Микола Романюк створив отой сучасний Луцьк таким, яким він є», - лучанка про покійного мера
Наступна новина Луцький мультиплікатор Леонід Тивонюк: Україно, неси торт, будемо святкувати!