За вихідні на Волині горіли три житлові будинки та господарська будівля

Упродовж вихідних 23-24 вересня на Волині сталося чотири пожежі житлових будинків та господарська будівля. 

Про це повідомляє прес-служба У ДСНС України у Волинській області. 

23 вересня о 01:40 до рятувальників надійшло повідомлення, що в місті Рожище в цегляному житловому будинку трапилася пожежа. Через 6 хвилин на місце події у складі двох відділень прибула чергова варта 3-ї державної пожежно-рятувальної частини, силами якої  о 02:37 вдалось ліквідували пожежу. Ймовірна причина – коротке замикання електромережі.

Того ж дня, о 13:30 у селі Березолуки Рожищенського району трапилась пожежа в дерев’яному  житловому будинку. За викликом на місце події прибули працівники 3-ї державних пожежно-рятувальної частини міста Рожище та місцева пожежна команда села Доросині, які о 14:35 приборкали лихо. Ймовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі.

24 вересня о 07:50 у селі Білостік Луцького району зайнявся вогнем дерев’яний нежилий будинок. За 10 хвилини на допомогу прибули працівники 20-го державного пожежно-рятувального поста селища Торчин та місцева пожежна команда села Білостік, які о 08:20 загасили вогонь. Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.

О 15:17 у у селі Олександрівка Луцького району виникло загорання в цегляній господарській будівлі. На місце події у складі прибули працівники 20-го державного пожежно-рятувального поста селища Торчин та 2-ї державної пожежно-рятувальної і частини спеціальної пожежної техніки міста Луцька, які о 17:05 погасили загорання. Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем власника.

Читати також : на дорозі під Луцьком горів «Мерседес» 

#БудьПершим – підписуйся на нас у соцмережах : facebook instagram telegram youtube 


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині в чоловіка знайшли 180 рослин коноплі
Наступна новина Командира 14 ОМБр нагородили найвищою церковною відзнакою
Схожі новини