Заблокували в машині й забрали речі: невідомі затримали керівника київської «Батьківщини»

скріншот із відео

В аеропорту «Бориспіль» невідомі відібрали особисті речі, зокрема й паспорт, в керівника Київської обласної організації Костянтина Бондарєва.

Про це йдеться в повідомленні на сторінці Юлії Тимошенко у Facebook.

«Цілу ніч разом з депутатами фракції провели в аеропорту «Бориспіль». На злітному полі відразу по прильоту невідомі захопили нашого керівника Київської обласної партійної організації Костянтина Бондарєва. Його заблокували в мікроавтобусі і вилучили особисті речі, телефон і паспорт громадянина України», – розповідають в інформації.

«Не представившись, намагалися зачитати йому якийсь документ. Усе це відбувалося ще до паспортного контролю – за межами України і за межами правового поля. Згодом невідомі пішли. Ми викликали поліцію, щоб зафіксувати факт крадіжки невідомими особами особистих речей Костянтина Бондарєва. Кілька годин тривало оформлення відповідної заяви. Костянтин зміг пройти кордон за довідкою лише під ранок», – йдеться в дописі.

 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Скільки днів українці відпочиватимуть у серпні
Наступна новина «ВМБ нерухомість» нагадує про актуальність продажу комерційного об'єкту
Схожі новини