Заганяємо підприємців у бюрократичне болото, - член виконкому Луцькради

Член виконавчого комітету Луцької міської ради Олександр Серватович назвав одну з причин, яка спонукає лучан виїжджати працювати за кордон. 

Про це йшлося 6 червня під час виконкому міської ради.

Під час розгляду питання про надання дозволу підприємцю Мельничуку П.Ф. розмістити тимчасову споруду та літній торгівельний майданчик на вулиці Стрілецькій, 73, Серватович зауважив, що ніхто із членів виконкому не може пояснити чоловіку, чому йому відмовляють.

«Чому люди виїжджають? Тому що вони впираються у колосальний бюрократичний механізм, який неможливо подолати. Ми його заганяємо у бюрократичне болото, у якому він не орієнтується», - сказав він.

Серватович запропонував створити реєстр луцьких підприємців, в якому містились би усі дані про їхню діяльність, та закликав давати дозволи для зареєстрованих у Луцьку бізнесменів, які хочуть працювати та поповнювати місцевий бюджет.

«Людина не повинна стояти тут як школяр. Він повинен отримувати допомогу від нас. Ми повинні працювати на нього, а не він стояти тут клянчити у нас. У нас мільйон причин, щоб людині відмовити. Давайте спробуємо знайти механізм йому працювати», - додав член виконкому.

Проте попри заклики члени виконкому не підтримали проект рішення та не дозволили підприємцю встановлювати майданчик.


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина 15 крутих ігор для «древніх» ноутбуків
Наступна новина Вагітній лучанці довелося стояти у забитій маршрутці, коли поряд сиділи чоловіки
Схожі новини