Тіло волинського загиблого бійця на Сході привезли вже додому. ФОТО

На Волині тіло загиблого на Сході військовослужбовця із Луганської області привезли до рідного міста

12-го травня близько 10:15 Героя зустріли на колінах, з прапорами в руках, та провели автомобіль до будинку, де рідні будуть з ним останню ніч, – пише БУГ

Попередньо, о 9:00, тіло загиблого Олега Пушкарука на колінах зустріли біля Володимир-Волинської міськради, де відбулася коротка молитва за упокій. 

На в’їзді до міста зібралися зустріти тіло його близькі, друзі, учасники АТО, місцеві активісти, військовий комісар Олександр Плужник, його заступник та інші військові. 

Читати також: На Волині зустріли тіло загиблого Героя Олега Пушкарука. ФОТО

Зустріли автомобіль з тілом бійця на колінах та висловили співчуття вдові та родині загиблого. Далі загиблого військового, у супроводі колони з близько 25-ти автомобілів, повезли до будинку, де він проведе останню ніч.

На під’їзді, по проспекту Дружби, героя зустріли студенти Нововолинського електромеханічного коледжу.

Ніч він проведе вдома, а в неділю, 13-го травня, відбудеться поховання.

В неділю, 13-го травня о 13:00 розпочнеться поховання. Із дому, за адресою проспект Дружби, 15, тіло бійця понесуть на руках на майдан Незалежності. О 13:30 розпочнуться заходи зі вшанування пам’яті Олега Пушкарука.

У Свято-Духівському Соборі о 14:30 пройде прощальна служба. Поховають бійця на старому кладовищі, там в останню путь проводитимуть о 15:00.

Нагадаємо, що зранку, 9-го травня, стало відомо, що поблизу Золотого Луганської області під обстрілами загинув 49-річний нововолинець Олег Пушкарук – військовий 14-ї окремої механізованої бригади, який проходив службу за контрактом. Вдома на нього чекала дружина та двоє маленьких діток.


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Медикам в АТО страшно до першого пораненого, - луцький анестезіолог Людмила Кобзіна
Наступна новина Тетяна Сойкіна заявила, що Україну слід звільнити від євреїв
Схожі новини