Завершується конкурс менеджерів та продюсерів філій «Суспільного мовлення». ФОТО

Завершується прийом документів на конкурс менеджерів та продюсерів філій «Суспільного мовлення», про це повідомляє «UA:ПЕРШИЙ».

Прийом документів, необхідних для участі в конкурсному відборі менеджерів та продюсерів регіональних філій Суспільного,завершується у вівторок, 21 листопада.

Станом на 18:00 четверга, 16 листопада, свої документи подало 50 осіб, 18 з яких — кандидати на посади продюсерів, і 32 — на посади менеджерів філій. Ще один пакет документів було отримано в рамках відбору керівників для Криворізької філії, конкурс для яких розпочався 14 листопада.

Тому документи охочих очолити мовник в цьому регіоні прийматимуться до 27 листопада.

Фахівці, яких оберуть на ці посади, працюватимуть паралельно й незалежно з метою роз’єднання функцій управління творчою та адміністративною частинами. Мінімальний оклад менеджерів і продюсерів філій становитиме 17 474 гривень, максимальний – 32 525 гривень.

Документи для участі в конкурсі приймаються за адресою: м. Київ, вул. Мельникова, 42. Скановані копії - на електронні адреси: globaml@ntu.ua та anton612@ntu.ua. За додатковою інформацією звертайтеся за телефонами: (044) 481-46-03 та (044) 481-51-64.


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку нетверезий чоловік стріляв у себе в квартирі
Наступна новина Луцьке модельне агентство перемогло на міжнародному конкурсі.ФОТО
Схожі новини