«Зеленський обіцяв професійну команду, але за рік не призначив навіть голів РДА», - Григоренко

Заступник голови волинського осередку партії «Європейська солідарність» Сергій Григоренко вважає, що президент Володимир Зеленський не виконав обіцянку про професійну команду, бо за рік призначив лише чотирьох голів районних адміністрацій на Волині, а голова ОДА з’явився аж через пів року після інавгурації.

Про це політик сказав під час ефіру, присвяченому року президентства Володимира Зеленського, на сторінці «Волинь.Солідарність».

«Зеленський казав на початку своєї каденції про свою команду: «Це експерти, це професійні розумні люди, які підуть зі мною. Ми не роздаємо портфелі. Займуть посади найкращі». Що ж ми бачимо на Волині? Те, що у Зеленського є команда, - це повна брехня і фікція», - зазначив Сергій Григоренко.

«Пів року після того, як Зеленський став президентом, обов’язки голови Волинської ОДА виконував перший заступник Олександр Киричук, призначений ще за Порошенка. Голови РДА – жоден не був звільнений відразу. Хтось працював декілька місяців, а хтось – цілий рік. Про яку команду ми говоримо? Зеленський обманув виборців», - переконаний політик.

З його слів, наразі призначені нові голови лише чотирьох РДА: Рожищенської, Ківерцівської, Горохівської та Любомльської. В 12 інших районах керують заступники, призначені ще за каденції попереднього президента.


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині на коронавірус захворіло 19 людей. Одна померла
Наступна новина «Половина луцьких турфірм точно закриється», - керівник страхової компанії
Схожі новини