Зеленський показав свій бюлетень: його оштрафували

Володимиру Зеленському виписують штраф

Кандидат у президенти Володимир Зеленський на виборчій дільниці продемонстрував свій заповнений бюлетень, що є порушенням законодавства. 

Як повідомляє ТСН, Зеленський продемонстрував бюлетень із хрестиком навпроти свого прізвища, коли вийшов з кабінки для голосування.

Журналісти вказали кандидату на порушення, на що він заявив: «Я не показав. Ви не бачили», і сховав документ.

Згодом до штабу кандидата приїхала поліція і виписала протокол. Сума штрафу поки не повідомляється. Згідно із законом, штраф за оприлюднення заповненого бюлетеня коливається від 1700 до 5100 гривень, – повідомляє 24 канал.

Виписували штраф Зеленському у прямому ефірі. 

Останній свій вчинок пояснив тим, що журналісти попросили показати бюлетень, тож він це зробив автоматично, не зумисно. Але, мовляв, закон є закон, тож штраф таки доведеться сплатити. 

«Ми саме побачили це в ЗМІ, безумовно всі ці факти буде перевірено і буде надана належна юридично-правова оцінка», – раніше зазначив член координаційного штабу по забезпеченню правопорядку на виборах Зорян Шкіряк.

Раніше Зеленський заявляв, що піде у відставку, якщо порушить закон.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Ми вже. А ви?»: волиняни закидали соцмережі світлинами з дільниць
Наступна новина Українці псують  бюлетені. На них пишуть «Боляче» і звертаються до Уляни Супрун
Схожі новини