Жінка, яку в Луцьку збив 16-річний водій, почала самостійно дихати

39-річна лучанка, яку збив неповнолітній кермувальник на пішохідному переході на проспекті Соборності в Луцьку, станом на 28 грудня все ще перебуває в реанімаційному відділенні Волинської обласної клінічної лікарні.

Про це в телефонному коментарі Суспільному повідомив головний лікар медзакладу Олександр Дудар.

Зі слів медика, попередньо жінка була підключена до апарату штучної вентиляції легень. Наразі від апарату її відключили: лучанка дихає самостійно, проте стан її важкий, – зазначив керівник обласної лікарні.

"Стан її все ще досить і досить важкий. У неї закрита черепно-мозкова травма, злам кісток основи черепа, кома другого ступеня. Дихає самостійно, але стан постійно контролюється через монітор", – повідомив Олександр Дудар.

Нагадаємо, аварія трапилася учора, близько 15 години, на проспекті Соборності у Луцьку. Автомобіль Renault Megane, тікаючи від патрульних, наїхав на чотирьох пішоходів, що перетинали проїжджу частину по регульованому пішохідному переході на зелений сигнал світлофора, після чого врізався у дерево. 16-річний водій та пасажири намагались залишити місце ДТП. Окрім цього, втечу від патрульних поліцейських неповнолітні пасажири знімали під музику на відео та навіть встигали публікувати у соцмережах. Відео моменту аварії – тут.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального Кодексу України. 16-річного керманича поміщено в ІТТ. Вирішується питання про оголошення йому підозри. За порушення правил дорожнього руху, яке спричинило тяжкі тілесні ушкодження, йому загрожує позбавлення волі від трьох до восьми років.


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Україні за добу виявили 5 454 хворих на ковід. Одужало – 12 352
Наступна новина На Прикарпатті стався вибух у реанімації. Є загиблі та постраждалі
Схожі новини