Жінці та хлопчику, яких неповнолітній збив у Луцьку на переході, збирають гроші на лікування

У Луцьку біля гіпермаркету «Там-Там» водій в’їхав у натовп пішоходів, які переходили дорогу. Серед постраждалих – мама третьокласника Луцького ліцею №27 та його брат. 39-річна жінка перебуває в реанімації у вкрай тяжкому стані. На їхнє лікування збирають кошти.

Після діагностики встановили, що у неї важка черепно-мозкова травма, переломи правої руки та лівої ноги.

«Її прооперували, жінка лежить у реанімації у важкому стані, є загроза її життю. Травми жінки вкрай важкі, до тями вона ще не приходила. Наразі вона підключена до апарату ШВЛ», – повідомив завідувач віддділення екстреної (невідкладної) медичної допомоги Микола Пемпко.

Батько сімейства – далекобійник і зараз повертається із закордонного рейсу.

Для того, щоб допомогти сім’ї поставити на ноги маму можна переказати кошти на лікування на картку батька: Приватбанк, 4149 6293 1669 6020, Бандура Олександр Федорович.

Нагадаємо, аварія трапилася учора, близько 15 години, на проспекті Соборності у Луцьку. Автомобіль Renault Megane, тікаючи від патрульних, наїхав на чотирьох пішоходів, що перетинали проїжджу частину по регульованому пішохідному переході на зелений сигнал світлофора, після чого врізався у дерево. 16-річний водій та пасажири намагались залишити місце ДТП. Окрім цього, втечу від патрульних поліцейських неповнолітні пасажири знімали під музику на відео та навіть встигали публікувати у соцмережах. Відео моменту аварії – тут.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального Кодексу України. 16-річного керманича поміщено в ІТТ. Вирішується питання про оголошення йому підозри. За порушення правил дорожнього руху, яке спричинило тяжкі тілесні ушкодження, йому загрожує позбавлення волі від трьох до восьми років.


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Помер колишній міський голова Луцька
Наступна новина Коронавірус в Україні: 7 283 нових хворих та 387 смертей
Схожі новини