З'явився ще один кандидат на посаду голови Старовижівської РДА

Олег Місірук

Старовижівську районну державну адміністрацію має намір очолити ще один колишній кандидат у нардепи від партії «Слуга народу» Олег Місірук.

Про це свідчить подана ним декларація претендента на посаду голови райдержадміністрації, повідомляє ІА ВолиньPost.

Олег Місірук народився 28 травня 1984 року в місті Луцьку, громадянин України, протягом останніх п'яти років проживає на території України, вивчав правознавство у Національній академії внутрішніх справ та історію у СНУ імені Лесі Українки.
Працював менеджером із зв'язків з громадськістю у Mitsubishi Motors, згодом – керівником СТО у Renault.
Має досвід роботи народним засідателем та присяжним Луцького міськрайонного суду Волинської області та в службі інкасації у ПриватБанку. Наразі – власник СЕС.
Проживає у селі Яревище Старовижівського району Волинської області, судимість відсутня.

Олег Місірук має дружину Людмилу, синів Адама та Богдана і доньку Христину.

В одноосібній власності кандидата на посаду голови РДА лише сонячна електростанція – СЕС площею 300 кв. м. На інші пожитки Олег Місірук має право користування: на квартиру на 60,6 «квадрати», земельну ділянку площею 5 853 кв. м та житловий будинок у селі Яревище Старовижівського району, що належить Ніні Місірук, а також – земельну ділянку у селі Боратин Луцького району, площею 1 200 кв. м, яка належить дружині Людмилі Місірук, та квартиру у Луцьку на 64,8 «квадрати», яка перебуває у спільній власності із дружиною кандидата. Відомо також, що з 17 січня 2018 року Олег Місірук орендує офіс у Польщі.

Не має кандидат на посаду голови Старовижівської РДА і власного транспортного засобу, однак у праві користування з 2013 року – легковий автомобіль Renault 2007 року випуску Миколи Місірука та з 2018-го – Mercedes 2016 року випуску, що належить іноземному громадянину.

У 2019 році Олег Місірук отримав 927 775 гривень гонорарів та інших виплат згідно з цивільно-правовим правочинами і 16 022 гривень доходу від податкової служби Краків-Сродмесьє (Zwrot z podatku). Серед грошових активів кандидата – 30 000 злотих та 4 000 доларів.

Читати також: Назвали претендентів на крісла голів райдержадміністрацій на Волині

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що очолити Старовижівську РДА має намір засновник житлово-будівельного кооперативу «Рать» і ТОВ «ДП Комфордбуд» Максим Приймачук, який також був кандидатом до парламенту від «Слуги народу», але від 23-го виборчого округу.


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцьку книгарню «Освіта» просять зберегти. Зарєстрували аж дві петиції
Наступна новина У луцькій броварні – три дні весняних вечірок
Схожі новини