Більше тисячі луцьких осель готові до початку опалювального сезону

У міжопалювальний період житлові будинки Луцька підготували до старту нового 2017-2018 опалювального року.

Заміна вікон, часткове утеплення мереж виконанні, тож будинки практично готові до початку опалювального сезону.

Про це повідомив директор департаменту ЖКГ Луцької міської ради Юрій Крась 18 жовтня під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради. За його словами, на обслуговуванні житлового-комунальних підприємств міста станом на сьогодні перебуває 1095 житлових будинків загальною площею майже 2 млн м кв, які були належним чином обстежені і за потреби проведенні відповідні ремонтні роботи.

Прозвітував Крась і про підготовку до опалювального сезону двох місцевих підприємств – КП «Луцькводоканал» та ДКП «Луцьктепло». «Луцьктепло» почало працювати за кредитом Європейського банку, відтак, підприємство замінило у Луцьку тепломережі.  Саме  це дасть змогу зекономити та зменшити кількість поломок під час самого опалювального сезону.

«Луцькводоканал теж провів ряд заходів – це і заміна аварійних ділянок водопровідних та каналізаційних мереж, і заміна люків, демонтаж водорозбірних колонок та інше. Підсумовуючи, можу сказати, що, незважаючи на скрутні виплати за субсидіями, луцькі підприємства змогли гідно підготуватися до опалювального сезону», - відзвітував Юрій Крась.


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Заворожуючі світлини золотої осені у Шацьку
Наступна новина Не спали та грали на баяні: як минула ніч активістів під Верховною Радою. ФОТО
Схожі новини