Де і коли у Луцьку бігатимуть в новорічних костюмах

Яким буде цьогорічний Забіг Святих Миколаїв у Луцьку, розповіли організатори святкового дійства. Як і минулого року, забіг носитиме благодійний характер – зібрані кошти від реєстрації учасників святкових бігових змагань передадуть до луцького навчально-реабілітаційного центру.

Організаторами Забігу Святих Миколаїв виступили – спортивний клуб «Лучеськ», ТРЦ «ПортCity», компанія «Дмитрук» та Луцька міська рада.

Забіг у новорічних костюмах розпочнеться 17 грудня о 13.00 на парковці торгово-розважального центру «ПортCity».

«О першій годині дня буде оголошений старт забігу на , після цього будуть бігти дітки. Участь у пробігах є платною: для дорослих – 50 гривень, для діток – символічних 5 гривень. Кошти перерахуємо комунальному закладу «Луцький навчально-реабілітаційний центр», - розповів голова спортивного клубу «Лучеськ» Олександр Оришко.

Також він наголосив, що 17 грудня, з 12.30 до 14.30 буде перекрито праву сторону вулиці Соборності.

«Автомобілі рухатимуться по лівій стороні. Можливі об’їзди вулицями Карпенка-Карого, Ветеранів», - сказав він.

Кожен учасник Забігу отримає: новорічну шапку, сувенірний значок, медаль, купу емоцій та вражень, - запевняють організатори.

Перші 5 переможців Забігу Святих Миколаїв серед жінок та чоловіків отримають грошові призи. Ті чоловік та жінка, які прибіжать першими на дистанції , виграють по 1500 тисячі гривень. Іншим призерам презентують грошову винагороду в менших розмірах.

Прес-секретар ТРЦ «ПортCity» Анна Єкименко-Поліщук розповіла, що усі учасники забігу зможуть взяти участь у передноворічній лотереї від «АЛЛО» та «Фокстроту». Серед головних призів - гіроборд та побутова техніка.

 «Компанія «Дмитрук» вкотре долучилась до хорошої спортивної ініціативи в місті, ми тішимося та підтримуємо їх. Дарувати казку, як дорослим, так і маленьким лучанам – дуже класно», - поділився думками про забіг керівник відділу маркетингу компанії «Дмитрук» Тарас Скорупський.

Зареєструватись на Забіг Святих Миколаїв можна в інтернеті або ж у день святкового дійства.


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Bad Sex Award-2017 дали автору найгіршої секс-сцени з “більярдним трикутником”
Наступна новина НАБУ заявило про диверсію. ВІДЕО
Схожі новини