Десятки людей протестували біля ТЦК на Волині

Біля приміщення Ковельського районного терцентру комплектування і соцпідтримки (ТЦК) вчора, 3 серпня, відбулася акція протесту.

У соцмережах жителі Ковеля публікували фото та відео з місця події. Мітингувальники вимагали у військових відпустити кількох чоловіків, яких доставили у Терцентр комплектування, передає Суспільне

Як розповіла речниця Нацполіції області Ольга Бузулук, на місці працювали декілька нарядів поліції та слідчо-оперативна група. За даними правоохоронців, біля приміщення Ковельського ТЦК зібрались кілька десятків людей.

"У поліції з’ясовують обставини цієї події та встановлюють учасників. Відомості за цим фактом зареєстровані в журналі єдиного обліку заяв та повідомлень громадян", — сказала речниця. — Після з’ясування всіх деталей прийматимуться подальші процесуальні рішення".

Позиція ТЦК і Оперативного командування "Захід"

4 серпня на офіційній сторінці Оперативного командування "Захід" та Волинського обласного ТЦК у Facebook оприлюднили спільну заяву. Військові підтвердили, що напередодні до Ковельського районного ТЦК після перевірки військово-облікових даних доставили трьох чоловіків. На них наклали адміністративні стягнення і направили на проходження військово-лікарської комісії.

"Заклики до бунту, що розповсюдились вчора соціальними мережами, були помічені ворожими пропагандистськими каналами, які вдало використали це у своїх цілях. Конфлікт підтримувався та спрямовувався у “необхідному руслі” російськими спецслужбами", — зазначили в Оперативному командуванні "Захід".


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині віддали останню шану воїну Олександру Дубчуку. ФОТО. ВІДЕО