Конкурси, ярмарки і концерти: як на Волині святкували день села

Перетягування канату, спортивні забіги, святкові ярмарки та концерти - у двох населених пунктах Ківерцівського району – Журавичі та Омельно днями відгуляли день села.

Про це повідомляє прес-служба Волинського УКРОПу

Святковий ярмарок, майстер-класи та різноманітні спортивні розваги – на відзначенні дня села Журавичі ніхто не сумував. Місцеві кажуть: так масштабно день села в Журавичах не святкували вже років три.

«В нас були спортивні забіги, в якому брали участь усі бажаючі. Перший організували для діток до 10 років. Вони бігли від пішохідного переходу до магазинчиків. І хто перший прибіжить, то тому на вибір підприємця складали подарунки на приблизну суму 100 гривень», – розповідає жителька села Журавичі Ківерцівського району Василина Мекуш.

В одній зі спортивних естафет взяли участь і місцеві жінки. Обов’язковою умовою для участі у цьому змаганні була наявність підборів.

На святкування дня села у Журавичах прибули гості, укропівці – народний депутат Ірина Констанкевич, депутат Волинської обласної ради Олександр Омельчук та перший заступник Луцького міського голови, депутат Ківерцівської райради Григорій Недопад.
Читати далі


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина За розбиті двері ковельської мерії хуліган заплатить 456 гривень
Наступна новина 7 способів зробити чай смачнішим