Лучанин Роман Іванюк заспівав різдвяний хіт з «Міцного горішка»

Інвестиційна група «GR Capital», засновником і керівником якої є лучанин Роман Іванюк, створила оригінальне новорічне привітання, акапельно виконавши різдвяний хіт «Let it snow!». У ролику музику створюють працівники компанії, а солістом виступає сам Роман Іванюк.

Роман Іванюк – лучанин, син відомого банкіра і ресторатора Олега Іванюка. Народився у Луцьку у 1983 році. Вчився у  гімназії №4. На початку 2000-х переїхав до Києва, де став успішним фінансистом. У 2014 році балотувався від Луцька до Верховної Ради як кандидат від Блоку Петра Порошенка. у 2016 році заснував інвестиційну компанію GR Capital».

Під час виборчої кампанії у Луцьку Роман Іванюк пригадував, як «співав у шкільному хорі, де був солістом». «Десь за сто концертів разом із шкільним ансамблем ми давали у місті, області та за її межами», – пригадувала вчителька Романа Любов Миколайчик.

Довідково. Пісня «Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow!» написана американцями Семмі Каном і Жюлем Стайном в Голівуді у 1945 році. Вона – не про Різдво, а про пару закоханих, які зимового вечора сидять перед каміном. Хлопцеві не хочеться йти, і він навіть радий снігопаду – як приводу затриматися. Пісня є однією з найвідоміших різдвяно-новорічних композицій. Її співали десятки відомих виконавців, включаючи Діна Мартіна, Френка Сінатру, Еллу Фітцджеральд, Бінга Кросбі, Кліффа Річарда, Біллі Айдола, Рода Стюарта і багатьох інших. Цікаво, що цією піснею закінчуються перші дві частини фільму« Міцний горішок».

#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Новорічна ніч 2020 у Луцьку
Наступна новина Луцька агенція PaRtyzan відгуляла Новий рік в піжамах і на матраці
Схожі новини