Луцьк отримає додаткову допомогу від закордонних партнерів

Незабаром Луцьк отримає додаткову допомогу від американських благодійників.

Про це стало відомо під час зустрічі за участю міського голови Ігоря Поліщука, депутата міської ради Романа Кравчука, українського економіста Романа Шеремети, який нині працює в США, та представників Благодійного Фонду "Добра Справа", – повідомляє депутат міськради Роман Кравчук.

Роман Шеремета подякував за можливість зустрітися. Він зауважив, що вони активно працюють у США щодо надання підтримки Україні. За його словами, найближчим часом планують доставити у нашу країну 50 тонн різного вантажу, зокрема, це медикаменти, бронежилети, медичні турнікети. Він зауважив, що нині хочуть налагодити співпрацю, знайти надійних партнерів, аби працювати у довгостроковій перспективі. Багато громад в Америці надають допомогу, спрямовують фінансову підтримку.

Також Роман Шеремета зазначив, що після завершення війни вони планують допомагати і у відбудові країни, а тому їм важливо знайти в Україні надійних партнерів. Наголосив також на тому, що гуманітарна допомога, яка буде надходити до Луцька вже буде сортуватися і нагальне, те що потрібно на передовій, –  буде туди йти, а решта залишатиметься в громаді для потреб внутрішньо переміщених осіб.

Також під час розмови обговорено можливість допомоги зі сторони Романа Шеремети щодо пошуку міст-партнерів у США, з якими міг би налагодити співпрацю Луцьк. Він пообіцяв максимально сприяти у цьому питанні.


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині в окремих громадах планують відновити роботу дитячих садків
Схожі новини