Луцьк попрощався з Героєм Андрієм Сингаївським. ФОТО

Сьогодні, 28 вересня, у кафедральному соборі Святої Трійці відбулось відспівування Героя — Сингаївського Андрія Миколайовича, який загинув на російсько-українській війні.

Про це інформує міська рада. 

Віддати шану воїну разом з родиною, побратимами та громадськістю прийшов секретар Луцької міської ради Юрій Безпятко.

Заупокійне богослужіння очолив протоієрей Олександр Безкоровайний. «Це трагічна подія для всієї луцької громади та нашого краю. Україна втрачає скарби своєї нації — найкращих синів та дочок. Захищаючи рідну землю, воїн Андрій віддав найцінніше — своє життя. Ми повинні цінувати це і бути вдячні, адже кожен ранок ми прокидаємось завдяки таким захисникам. Вічна та світла пам'ять Герою», - зазначив у проповіді він.

Сингаївський Андрій Миколайович 29.11.1979 року народження був призваний на військову службу по мобілізації до складу війкової частини А7028 на посаду командира взводу протитанкових ракетних комплексів 2-го механізованого батальйону.

Капітан Андрій Сингаївський загинув 25 вересня 2024 року під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі населеного пункту Торецьк Донецької області.

Поховають воїна на кладовищі у місті Коростень Житомирської області.

Щирі співчуття та вдячність рідним та близьким! Вічна та світла пам’ять, честь та шана Герою!


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Найбільша моя мрія – розбити ворога вщент і повернутися додому, – танкіст «Техас» із 100 ОМБР