Луцький активіст розповів, чому хороші вчинки необхідно піарити

Волинській активіст, член виконавчого комітету Луцької міської ради Ігор Алексєєв заявив, що добрі вчинки потребують популяризації в суспільстві, щоб служити прикладом для інших.

Про це він написав у себе на сторінці в Facebook.

Вже надцять поколінь нам з малку втовкмачують в голову аксіому про те що будь який добрий вчинок чи благодійність не можуть бути публічними, це нібито популізм, це не достойно, це піар й так далі.

Але чи справедливо й правильно це?

Скромно й тихцем зробивши добру справу людина звісно чинить правильно але вона не створює публічний прецедент для інших, не стає прикладом для наслідування. 
Але друзі мої, ми колективні істоти й живемо по певним правилам й прикладам в тому числі. Як добре а як ні нам з малку, саме прикладом показують батьки, родичі друзі й просто оточуючі то чому виростаючи ми перестаємо бути прикладом для один одного?

Прибравши вулицю тихцем ви, наприклад ,здобудете просто чисту дорогу а зробивши з цього публічну акцію, флешмоб чи навіть тренд ви досягнене значно більшого, чистим стане цілий район чи навіть місто! Людина яка дбає про інших це в першу чергу взірець який просто зобов'язаний бути публічним й тільки тоді його вчинки й дії посіють зерна в головах малечі яка підростає, сусідів,друзів суспільства загалом!

Я не закликаю хизуватись благочинністю я закликаю популяризувати ті добрі справи що ви робите, публічно й вголос! - написав він.


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Лютий в Україні: синоптики дали прогноз
Наступна новина ЗСУ серйозно просунулися на Донбасі: звільнений населений пункт. ВІДЕО
Схожі новини