На Волині поліцеські затримали два автомобілі із сумнівними документами

Протягом доби поліцейські виявили два автомобілі з документами, які мають ознаки підроблення. Транспортні засоби помістили на арештмайданчик. Слідчі розпочали кримінальні провадження.

Про це інформує сектор комунікації поліції Волині. 

Учора вранці в райцентрі Рожище співробітники сектору реагування патрульної поліції під час огляду автомобіля «Opel Vectra» виявили ознаки підробки свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу. За кермом автомобіля перебував 39-річний місцевий житель.

Цього ж дня в Луцьку патрульні поліцейські виявили, незареєстрований у законному порядку автомобіль «Audi А6». Поліцейські встановили, що інформація про транспортний засіб відсутня, а свідоцтво про реєстрацію недійсне.

За кермом автомобіля перебував 38-річний житель обласного центру. На місце події виїхала слідчо-оперативна група Луцького відділу поліції.

Обидва транспортні засоби поліцейські затримали та помістили на арешт майданчик.

За цими фактами відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 358 (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України. Санкція статті, зокрема, передбачає до двох років обмеження волі. Досудове розслідування триває.


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцький зоопарк випустив свій календар. ФОТО
Наступна новина У Луцьку відбудеться виставка живопису відомого українського художника
Схожі новини