На Волині попрощалися із прикордонником Тарасом Дудком. ФОТО

 

У Володимирській громаді провели в останню земну дорогу прикордонника, старшого солдата Тараса Дудка, життя якого обірвалося на війні.

Про це повідомили у міській раді.

35-річний володимирчанин Тарас Дудко служив у прикордонних військах, обороняючи східні рубежі нашої держави. Його життя обірвалося 15 вересня на Харківщині. У загиблого залишились батьки, сестра та дружина.

Аби провести в останню дорогу бійця до Свято-Василівської церкви прийшли рідні, друзі, однокласники, побратими, представники влади, небайдужі мешканці.

Прощальні слова та співчуття родині прозвучали від першого заступника міського голови Ярослава Матвійчука: “Сьогодні вкотре у нашій громаді жалоба, оскільки прощаємось з іще одним земляком – воїном-прикордонником Тарасом. Велику ціну платить український народ за свою свободу та вибір жити у незалежній державі. На дошці пам’яті у центрі нашого міста уже майже 200 портретів і це, на жаль, іще не всі світлини. Загиблий Тарас теж долучається до воїнів Небесного війська. Наш обов’язок пам’ятати його, як і кожного героя, та підтримувати й допомагати рідним”.

По завершенню чину похорону домовину з тілом захисника пронесли на руках у супроводі військового оркестру вздовж вулиці Василівської. Поховали Тараса Дудка з усіма почестями на Алеї Слави Федорівського кладовища.

Вічна слава воїну Небесного війська, вічна шана Герою!


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Сили оборони України уразили два військових арсенали росіян