На Житомирщині лісівнику спалили авто. ФОТО

У ніч на 5 березня у Броницькому лісництві Городницького лісгоспу Житомирської області вщент згоріло службве авто лісівника.

Машина запалала відразу після  рейдового виїзду лісничого близька 1 години ночі, повідомляє Житомирське обласне управління лісового та мисливського господарства.

Лісівники пов’язують цей інцидент напряму із  своєю професійною діяльністю. Адже на території тільки цього державного підприємства постійно фіксуються напади, фізичні погрози, залякування бійців лісової охорони. У зазначеному  лісовому ареалі відбулися наступні злочини – у жовтні лісівників обстріляли і погрожували фізичною розправою, у грудні озброєнні молодики напали і побили бійця лісової охорони, минулого тижня лісівнику намагалися спалити будинок, однак згорів лише гараж, котрий примикав до житлового приміщення. І це тільки випадки у межах одного-двох лісгоспів!

У цілому за минулий рік зафіксовано 252 випадки нападів на рейдові бригади лісової охорони. Збитків надано на суму у понад 10 мільйонів гривень.

Про останню подію із підпалом авта було повідомлено Олевське відділення поліції ГУНПУ у Житомирській області та підрозділ ДСНС в Олевському районі.


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Яким буде «Картковий будинок» без Кевіна Спейсі? З'явився тизер нового сезону
Наступна новина На Волині злодії обікрали новобудову на 48 тисяч гривень
Схожі новини