Найбільша моя мрія – розбити ворога вщент і повернутися додому, – танкіст «Техас» із 100 ОМБР

Молодший сержант Олександр уже понад рік служить на посаді командира танка в танковому батальйоні 100 омбр.

Родом чоловік із Брусилова, що на Житомирщині. У цивільному житті працював водієм. Попри те, що мобілізації ще не підлягав за віком, уклав контракт і добровольцем став до лав ЗСУ, пишуть на фейсбук-сторінці бригади. 

Сашко має колоритний позивний – «Техас»:

– Контракт я уклав 1 липня 2023 року. Самісінький екватор літа, неймовірна спека – тож у навчальний центрі прибув у такій гарній крислатій панамі – з широкими, піднятими з боків полями. Інструктор, побачивши мене, відразу «видав»: «Друже, то ти справжній техаський рейнджер! Де вже там було подітися від позивного «Техас»…, – усміхаючись, пригадує танкіст «Сталевої Сотки».

Вдома на свого «Техаса» чекає з Перемогою велика та дружна родина: кохана дружина Катерина, дві маленьких донечки – шестирічна Валерія (вже першокласниця!) і п’ятирічна Марійка, а також сестра Аня, брати Денис, Влад, Артем, і, звісно, мама – Оксана Іванівна. А ось батько, Олександр Борисович, також боронить Україну – служить у лавах 30 окрема механізована бригада ім. князя Костянтина Острозького.

– Найбільша моя мрія – розбити ворога вщент і повернутися додому. Обійняти дружину, донечок, зібрати за столом усю родину – і продовжити будувати своє життя у вже мирній Україні, – каже захисник. 


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Звитяга нескорених» у Луцьку: змінили місце проведення змагань