рашисти вдарили ракетою по драмтеатру в Чернігові: відомо про 7 загиблих і 90 поранених

росіяни близько 11:30 ранку 19 серпня вдарили ракетою по центру Чернігова.  Є загиблі і багато поранених.

Про це інформує МВС України. 

Унаслідок російського ракетного удару по центру Чернігова зруйнований дах драмтеатру. Через що надалі зайнялася пожежа. 

Окрім того пошкоджено скління вікон 3-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Чернігів. Рятувальники Ліквідовали пожежу магазину. 

Станом на 14 годину, відомо про 7 загиблих. Серед них - 6-річна дівчинка. Про це повідомив Міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко у своєму Telegram-каналі. 

"Дівчинка 6 років, патрульні поліцейські намагались їй надати першу допомогу. Наклали турнікет, тому що дуже велика втрата крові була. На жаль, лікарі не змогли врятувати дитину. Її мама у вкрай важкому стані", - повідомив очільник МВС.

Усі постраждалі в момент удару знаходились на центральній площі Чернігова, або ішли з церкви після освячення.

"Ракета потрапила безпосередньо в драмтеатр на центральній площі. Люди збиралися і в сусідніх кафе, і магазинах", - додав Ігор Клименко.

Дахи найближчих будинків старої частини міста знищені.

"За медичною допомогою звернулося 90 поранених. З них 10 поліцейських та 12 дітей. Госпіталізовано 25 людей. 12-річну дівчинку терміново доставляють реанімобілем до Києва. Дитина в тяжкому стані", - зазначив очільник МВС .

Окрім того, на даху одного з будинків розгорілася пожежа. Рятувальники ДСНС оперативно загасили вогонь. На місці працюють 20 слідчо-оперативних груп поліції Чернігівщини та 2 криміналістичні лабораторії.

 


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Після школи – армія і війна»: історія трійнят, які служать у лавах Нацгвардії на Волині