Справжня феєрія вечора: у Луцьку виступила хорова капела «Орея»

Поринути у надзвичайну голосову феєрію змогли лучани та гості міста, які відвідали концерт колективу Житомирської обласної філармонії ім. Святослава Ріхтера – академічної хорової капели «Орея».

Локацією заходу, який відбувся 4 січня, став Палац культури міста Луцьк.

Концертна програма увібрала в себе українські та закордонні композиції, серед яких щедрівки та колядки в обробці художнього керівника та головного диригента, заслуженого діяча мистецтв України Олександра Вацака, а також Ганни Гаврилець, Олександрра Таресенка, Володимира Якимця, Олександра Заволгіна, твори світових композиторів – Даніеля Елдера «Ave Maria», Ола Єйло «Північне сяйво», Лінаса Рімша «Sanctus», Стівена Фостера «Nelly Bly» та багатьох інших.

Виконавці підкорили присутніх своїм стилем, відводячи мінімальну роль музичним інструментам та демоструючи силу та багатогранність людського голосу. Також під час виконання однієї з композицій диригент попросив вимкнути світло, щоб у залі запала темрява, яку розсікали лише маленькі ліхтарики в руках хористів, що справляли враження яскравих зірочок у чистому небі.


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Які автомобілі купували українці у 2017-му
Наступна новина Як працюватимуть сервісні центри МВС під час свят
Схожі новини