ТОП-5 кращих фільмів Ніколаса Кейджа

У перший день Різдва день народження святкує відомиий актор Ніколас Кейдж. 

Перший підготувв підбірку кращих фільмів актора. Приємного перегляду!


  1. Збройний барон

«Збройний барон» (англ. Lord of War) — американський фільм-драма 2005 року з Ніколасом Кейджем у головній ролі.

Головний герой, Юрій Орлов, напівлегальний торговець зброєю. Він працює під прикриттям уряду США і постачає зброю по всьому світу — диктаторам, повстанцям і терористам.

Фільм «Збройний барон» розповідає про емігранта з України, який став одним з найбільших нелегальних торговців зброєю у світі. Батьки Юрія Орлова емігрували з Одеси і відкрили маленький ресторан «Кримський». Однак діти і не думали йти по стопам батьків. Юрій дійшов висновку що, у світі сповненому агресією, зброя ніколи не буває зайвою. Він переконує свого молодшого брата Віталія зайнятися торгівлею зброєю.


  1. Сім’янин

«Сім'янин» (англ. The Family Man) — фантастичний художній фільм 2000 року з Ніколасом Кейджем в головній ролі.

1987 рік. Успішного бізнесмена Джека Кемпбелла цілком влаштовує холостяцький спосіб життя, величезний статок і відсутність сімейних турбот. Напередодні Різдва Джек зустрічає в магазині незвичайного грабіжника, який хоче отримати гроші за свій лотерейний квиток, погрожуючи пістолетом. Джек купує у злочинця квиток, та на наступний день виявляє, що його життя докорінно змінилося. Якимось дивом він став сімейною людиною, одруженим на колишній дівчині з коледжу, а пост директора займає людина, з якою Джек напередодні зіткнувся в магазинчику …


  1. Час відьом

Час відьом (англ. Season of the Witch) — містичний американський трилер режисера Домініка Сени.

У XIII столітті трьох жінок звинуватили у відьомстві й повісили, після чого втопили. Священику довелося самотужки витягати їх тіла, щоб прочитати над ними молитви з Книги Соломона, щоб вони не повстали з мертвих. Одна з відьом виявилася досі живою й повісила священика.


  1. Ворота темряви

Ворота темряви (англ. – Pay the Ghost) – американський триллер та фільм жахів 2015 року. 

Ви все ще водите своїх дітей на нічні карнавали в Хеллоуїн? Тоді подивіться «Ворота темряви» і з тих пір будете сидіти вдома, щільно закривши двері свого будинку. А все тому, що якщо вірити стародавній легенді, то можна дізнатися, чому кожен рік пропадають маленькі хлопчики, залишені без нагляду. Але професор Майкл Лойдфорд зазвичай був надто зайнятим і лише в ту страшну ніч вирішив приділити час маленькому синові. І втративши його безслідно, ось вже цілий рік не може відшукати і найменшого сліду, але все ближче стає до страшною легендою. І неймовірному рішення в чергове відкриття воріт і самому ступити в потойбічний світ. 


  1. Джо

«Джо» (англ. Joe) — американський драматичний фільм режисера і продюсера Девіда Ґордона Ґріна, що вийшов 2013року. 

Джо Ренсом, раніше він часто мав проблеми зі законом, проте зараз він живе усамітнено у має невеличкий бізнес — керує групою працівників, що очищують ліс перед вирубкою. Одного дня до нього приходить Ґері, який дуже хоче працювати.


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Офіційно: екс-«волинянин» – гравець Динамо
Наступна новина У Запоріжжі під храмом УПЦ МП побили людей під час акції #принесиляльку
Схожі новини