У Луцьку вночі патрульні затримали 3 нетверезих водіїв

У Луцьку цієї ночі працівники патрульної поліції затримали трьох водіїв у нетверезому стані.

Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Луцька на своїй сторінці у Facebook. 

Першого зупинили близько 21 години на вулиці Ківерцівській, однак водій проігнорував вимогу та проїхав ще кілька сотень метрів, а згодом був заблокований службовим автомобілем.

Водій мав ознаки сп’яніння, не пред’явив жодних документів на право керування і намагався покинути місце події. Громадянина затримали, доставили в наркодиспансер, де медики встановили стан сп’яніння за зовнішніми ознаками. Далі на 43-річну особу оформили 2 протоколи та 1 постанову. Автомобіль Опель забрали на штрафмайданчик.

22.30 – і знову нетверезий водій, цього разу на вулиці Ковельській. 20-річний студент керував автомобілем Мерседес з явними ознаками сп’яніння. Чоловік пройшов огляд, який це підтвердив, тож отримав відповідний протокол.

Ще одного нетверезого водія на Форд Транзит затримали близько 2 години ночі, знову ж на вулиці Ковельській. 27-річний мешканець Ківерцівського району був позбавлений права керування, до того ж, мав ознаки сп’яніння. Результат показав 1, 34 проміле, тож чоловік отримав протокол та постанову від інспекторів за порушення.


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку автомобілісти похизувалися своїми залізними конями. ФОТО
Наступна новина На вихідних на Волині горіло два дерев'яних житлових будинки
Схожі новини