Укрзалізниця зробила спеціальний резерв квитків для військовослужбовців

В Укрзалізниці створили спеціальний резерв квитків на потяги для українських військовослужбовців.

Про це 11 серпня повідомили в Сухопутних військах ЗСУ, передає НВ.

Як вважають українські офіцери, таке нововведення дає змогу військовим швидше та зручніше отримувати квитки на поїзди, що прямують до та з прифронтових міст. Очікується, що щодня понад 500 військових можуть скористатися цим онлайн-резервом.

За даними УЗ, перелік поїздів, що входять до резерву, постійно оновлюється і розширюється відповідно до потреб військовослужбовців. Крім того, резерв доступний і для їхніх родичів, яким необхідно доїхати до військових госпіталів.

Як повідомляють у Сухопутних військах, для того — щоб забронювати квитки, потрібно скористатися спеціальним посиланням. Якщо ж потрібний військовослужбовцю залізничний напрямок не представлений у списку, можна звернутися на гарячу лінію 0 800 503 222 для отримання довідок і допомоги.

Читайте також: 10 тисяч порцій на день. Як працює Food Train — потяг-кухня, який годує людей із прифронтових зон
Нововведення Укрзалізниці - що відомо
Нагадаємо, Укрзалізниця з 1 серпня збільшила кількість поїздів із жіночими купе, які з’явилися ще на чотирьох рейсах далекого сполучення:

  • ½ Харків — Івано-Франківськ;
  • 5/6 Запоріжжя — Ясіня;
  • 43/44 Черкаси — Івано-Франківськ;
  • 95/96 Київ — Рахів.


2 серпня Укрзалізниця запустила продаж квитків на перший в історії дитячий купейний вагон, що курсуватиме у складі поїзда № 15/16 Харків — Ясіня з 8 серпня. Як кажуть в УЗ, вагон оснащено таким чином, щоб дітям віком до 8 років та їхнім батькам було комфортно подорожувати.
 


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Воїни волинської бригади знищили на Харківщині польові склади з пальним і боєприпасами рф