Ведучими Євробачення-2018 у Лісабоні обрали чотирьох жінок

Ведучими міжнародного пісенного конкурсу Євробачення-2018 у Лісабоні обрали чотирьох жінок.

Про це йдеться на офіційному сайті Євробачення.

«Історія Євробачення була зроблена минулого року в Києві, коли вперше ведучими обрали трьох чоловіків. Сьогодні для проведення шоу наживо з Лісабону обрали чотирьох жінок», — йдеться у повідомленні.

Конкурс вестимуть Філомена Каутела, Сільвія Альберто, Даніела Руа та Катаріна Фуртадо.

Філомена Каутела є акторкою та ведучою. Вона грала в театрі, а згодом стала ведучою на телебаченні. Вона вела MTV Portugal, а також була речницею журі португальського конкурсного відбору «Євробачення-2017».

Сільвія Альберто працювала на радіо, а згодом стала журналісткою. Також дівчина вела кілька португальських телевізійних програм, і була коментатором «Євробачення» у 2011,2014 та 2014 роках.

Даніела Руа працювала на радіо, а згодом стала журналісткою. Також дівчина вела кілька португальських телевізійних програм, і була коментатором Євробачення 2011, 2013 та 2014 років.

Остання, четверта ведуча, Катаріна Фуртадо, з 2000 року є послом доброї волі ООН. У 2012 році вона заснувала фонд, який бореться за права жінок. Дівчина також опублікувала книгу про досвід своєї роботи, а також стала лауреатом премії «Жінка року» за версією журналу GQ.

Нагадаємо, що ведучими київського Євробачення-2017 були троє чоловіків: Володимир Остапчук, Олександр Скічко та Тімур Мірошниченко.

 


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцькому зоопарку на Різдво народилися ягнички
Наступна новина У Флориді чоловік заявив на себе у поліцію після водіння нетверезим
Схожі новини