Волинь у 2017 році направила у держбюджет 2,5 млрд гривень

На Волині до загального фонду держбюджету протягом 2017 року зібрано понад 2,5 мільярда гривень податкових платежів, які адмініструють органи ДФС.

Таким чином, сума зібраних в області податків до держбюджету за підсумками року майже на півмільярда гривень перевищує рівень надходжень 2016 року.

Про це учасників апаратної наради у голови Волинської ОДА поінформувала начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

«Відповідальна та зважена позиція волинських платників, акцент на аналітичну складову в процесі адміністрування податків і зборів поряд із вдосконаленням електронних сервісів дозволили забезпечити виконання доведеного для області індикативного показника на рівні 104,8 відсотка, з перевиконанням на 117,1 мільйона гривень. Загалом, збір платежів до загального фонду держбюджету перевищив рівень 2016 року на 495 мільйонів гривень, або на 24,2 відсотка», - наголосила  начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

Нагадаємо, що за підсумками 2017 року на Волині зібрано понад 5,6 мільярда гривень податкових платежів, які адмініструють органи ДФС.


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Пучдемон присягне на вірність народу Каталонії через відеозв'язок? ВІДЕО
Наступна новина Парижани похилого віку зможуть безкоштовно користуватись громадським транспортом. ВІДЕО
Схожі новини