Волинська клініка, де незаконно утримували хворих, продовжує працювати. ВІДЕО

Скандальна клініка «Волна +» далі працює. Заклад, де начебто лікують алко- та наркозалежних, не припинив свою роботу.

Йдеться про клініку під Луцьком, де незаконно утримували хворих, – інформує 12 канал.

У них забирали мобільні телефони та верхній одяг, змушували називати себе протестантами та постійно молитися.

Вибратися з будинку пацієнти не могли: вікна були загратовані. Нині їхній сайт активний.

Хоча прокуратура й відкрила низку кримінальних проваджень стосовно філій по всій Україні, на роботу закладів це не вплинуло. Його представники, номер телефону яких вказаний на сайті, продовжують агітувати хворих. Лікування пропонують у великих центрах в Полтаві, Івано-Франківську та Одесі, але можна і в Луцьку.

Центр не працював у Луцькому районі останні півроку. Втім, зараз навіть місцеві кажуть, що помітили нових людей. До озера майже щодня ходять більше 10-ти чоловіків, яких раніше ніхто в селі не бачив.

Так триває уже місяць. Виявляється, у приміщенні колишньої клініки тепер інша організація – «Ренесанс». Організація нова, а напрям роботи – такий самий. Раніше їхня клініка працювала у Луцьку тепер – переїхали за місто.

Очільник центру додає, що про «Волну плюс» чув лише від нових сусідів. Куди вона переїхала, ніхто не знає, а її представники готові «видати» адресу лише під час зустрічі з потенційним клієнтом.

Зараз прокуратура передала справу щодо утримання громадян проти їх волі до суду. Організаторам та виконавцям загрожує позбавлення волі на термін від п’яти до десяти років.


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Показали відремонтований табір «Ровесник». ФОТО
Наступна новина На Волині двох посадовців-медиків викрили на одержанні хабара. ФОТО
Схожі новини