Волинські ЗМІ збирають гроші на будівництво храму у Волновасі

Волинські засоби масової інформації долучаються до благодійного інтернет-аукціону, на якому збиратимуть гроші на будівництво храму та гуманітарного центру в місті-побратимі Волновасі.

Про це стало відомо під час виступу волонтера і журналіста Мирослава Ватащука 26 квітня під час прес-конференції.

Директор благодійного фонду «Волинь-2014» Володимир Кривович зазначив, що у минулому році в Палаці культури міста Луцьк вже проводили благодійний аукціон, на якому виставляли чимало оригінальних лотів.

«Долучившись до цієї благодійної справи, ми можемо показати, що схід і захід разом. Це не просто гасло, а позиція, яка являє собою конкретні дії. Крім того, аудиторії волинян, які читають наші сторінки у соцмережах, теж була б цікава така інформація. Лоти, які продаватимуться на сторінах, викличуть жвавий інтерес у аудиторії», – виступив керівник Інформаційного агентства Волинські Новини Іван Савич.

«Річ очевидна, ми не могли не відгукнутися. Мені здається, що бути причетним до такої хороші справи – це цікаво й благородно. До того ж, це чудова можливість дати нашим підписникам урізноманітнити те, що вони читають», – підмітив головний редактор інтернет-видання «Волинь24» Юрій Ричук.

«У нас всіх спільна мета. Звичайно, ми допоможемо зібрати ці кошти. Сподіваюся, що наша аудиторія активно відгукнеться. Одна справа, що ми це все поститимемо, а інша – як сприймуть люди. Але хочеться зібрати ту суму коштів, яка вам потрібна», – додала директор «Першого соціального каналу новин» Ірина Новосад.

Головний редактор інтернет-видання «ВолиньPost» Іванна Рудишин підкреслила, що цей благодій аукціон не тільки шанс об’єднати нашу аудиторію, а й самих журналістів.

Директор благодійного фонду Володимир Кривович поділився інформацією, що на цей момент уже вдалося залучити на потреби близько 5 мільйонів гривень.

Інтернет-аукціон розпочнеться 2 травня, у середу, на Facebook-сторінках чотирьох найпопулярних інтернет-видань Волині: Перший канал соціальних новин, «ВолиньPost», «Волинь24» та «Волинські Новини».

Серед лотів – вироби мистецтва від діток з Волновахи, картини бійців з 51-ї та 14-ї бригад , картини художниці Тетяни Мялковської та речі відомих волинян та зірок естради.

Всі деталі та умови аукціону «Перший» оголосить перед аукціоном.

Участь ви зможете взяти на Facebook-сторінці «Першого каналу соціальних новин».


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Журналістці «The New York Times» сподобався Луцьк
Наступна новина В Україні скасували термін «вищий навчальний заклад»
Схожі новини