Яким моделям автомобілів віддали перевагу українці в 2019 році

Фото ілюстративне

Все більше нових автомобілів з'являється на дорогах України. Автовласники вважають за краще купити машину в автосалоні, а не випробовувати удачу, звертаючись до приватних продавців б/в автомобілів. Нехай її ціна буде вище, але система пільгового кредитування, організована багатьма автоконцернами, приємні бонуси від автосалонів згладжують різницю, покупка стає раціональною і обґрунтованою.

 Портал AUTO.RIA.com склав рейтинг на підставі кількості реєстрацій нових автомобілів в 2019 році. Він показує, що фаворитами на ринку стали автівки японських і південнокорейських виробників. Лідери серед автомобілів без пробігу - Кіа Спортейдж 2020 і Toyota RAV4.

  • Перше місце з великим відривом зайняла Toyota RAV4  з автосалонів. Протягом минулого року було реалізовано 509 одиниць. Виробники запропонували споживачам вибір між традиційними і гібридними двигунами, 157 українських водіїв обрали більш прогресивні моделі.
  • На другому місці з показником 330 одиниць розташувалася популярна південнокорейська модель KIA Sportage. Цей автомобіль підкорив водіїв високою надійністю, комфортабельністю. Виробники розширили пропонований функціонал, при цьому вартість автомобіля в середньому становить $ 20 000 в залежності від комплектації.
  • На третьому місці з незначним відривом розташувався Renault Duster, обсяг реалізованої продукції – 325 одиниць. Автолюбителі оцінили елегантність і надійність цієї моделі.

Поговорим про лідерів детальніше

Ці нові моделі недаремно стали лідерами продажів. Інженери концернів вклали чималі сили, щоб виділити їх із загального потоку, змінивши дизайн і технічну складову.

Toyota

  • Зовнішній вигляд став потужним, цільним, «м'язистим».
  • Розважально-інформаційне обладнання Entune 3.0 сумісно зі смартфоном.
  • Унікальна система безпеки і страховки водія.
  • Потужна, економічна силова установка.

Купуючи RAV4 в автосалонах, автолюбитель вибирає якість. Автосалони надає офіційні гарантійні зобов'язання, покупець завжди знає, куди звернутися в разі несправності. Ремонт і технічне обслуговування на ліцензованих СТО з занесенням всіх дій в технічну документацію підвищують кінцеву вартість при продажу.

KIA

До роботи над рестайлінгом виробники залучили три студії дизайну. Результат перевершив очікування шанувальників цього модельного ряду.

  • Силова установка об'ємом 2.4 GDI, потужністю в 184 к.с. замінила турбований двигун.
  • Купуючи автомобіль, звертайте увагу не тільки на зовнішній вигляд, але і на технічне оснащення, покращений функціонал.

#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Що робити, якщо підозрюєш коронавірус? Розмова з сімейною лікаркою
Наступна новина Троє волинських лікарів поїхали в Італію боротися з COVID-19
Схожі новини