«Дякую, що приїжджали в мою школу». Учні з Волині привітали Зеленського з Новим роком

«Дякую, що приїжджали в мою школу». Учні з Волині привітали Зеленського з Новим роком
Під час візиту Зеленського у школу села Вербка (фото ІА Волинські Новини)

Школярі 6-Б класу школи села Вербки Ковельського району, яку у жовтні відвідав президент Володимир Зеленський, привітали його у листах з новорічними святами.

Про це сам Зеленський повідомив у фейсбуці.

«6-Б з Вербки на Волині цьогоріч першим надіслав новорічні привітання. Від них затишно й тепло на душі. Усі побажання взаємні! Я обов’язково завітаю ще!» – написав президент.

«Прийміть подяку за автограф і за те, що приїжджали у мою школу, від 6-Б класу. І ще вітаю вас із прийдешніми святами», – пишуть діти.

«Шановний пане Президенте! Дякуємо Вам ща відремонтовану школу, побудований спортзал, стадіон, нову їдальню. За те, що ви відвідали нашу школу», – йдеться в іншому листі.

Нагадаємо, Зеленський відвідав новозбудовану школу у селі Вербка 22 жовтня 2020 року. Тоді місцеві жителі принесли йому гарбуза і плакат з фразою-нагадуванням про обіцянку підвищити зарплати бюджетникам.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Пральня у квартирі: зручне рішення чи зайве приміщення?
Наступна новина Хлопчикові з Луцька, який поборов рак, потрібне дороговартісне обстеження
Останні новини
Схожі новини